aduhh..dunnoo wat to say…but there;s smthng yg mcm undone dlm driku...shit!!.

i don’t wan this anymore…OMAIGOD… susah nak explain…smjnak dua mnjak ni, trsa mcm diriku penuh ngan 1001 mslh…kdng2 hati ni gersang tp jiwa lara, sbb hati n jiwa xdpt dpshkan dn ditipu..

damn!!..

otak aku dah xdpt control dah,,my head’s spining round n round…huhu

mybe byk sgt asngmnt, ngan personal matter lg…aduyaii…

hmm…ok…thnk dat kna g bercti ni…xnak pikir maslh ni…

i’m searching for the meaning of life bebeh…plese2…

make my life full of happiness…

“orng xdpt bace ap hati kita rasa”…hati gersang jiwa lara”

Advertisements