ha,, ak rse ak dah start malar nak update blog ni…huhu

ni sbb ak nak kurng mse aku lyan fb je..

bohsan n xde privacy..

hmm…ok,, kali ni ak nak cite sket…

nak tau tak….taraaaaa

i'll gonna get u...huhuha..ni lah kete idaman aku…

actually, ak mnt pasal kete2 ni..cma ak xde plaung nak drive je agi..

otw nak bwat lesen dah…huhuhuhu…

kalo ckp sal kete ni…hmm,,pnjgn nak story lah..dri bmw, mersc, maserati, pagani,

lambhorgini, pe agi..mazda…huh…byk arr..

cma nak ckp pasal ni kete ni je…

ni kete HONDA CIVIC..kete ni dah byk version dah, smkin ari smkin cggih n smat..

xslap dah skt versi ke 10 dah kete civic ni…hmm…ak ske kate sbb nmpk sporty n enjin dia pown sdp..

pergh!!…wlpun kete ni kuat mkn myk, tp dri segi klncrn enjin dia mmg sdp arr..

lg stu, kete honda ni suspensi dia antr yg terbaek lah…hee

siap ada stablzer agi, pastu kalo yg type rr..dlm dia lwa gle…omaigodddd…..

xpe arr nk cite kang ti xabis lak…tggu lah whi sygku…ak ku miliki mu suatu ari nnti…

“mnta kat ayh”..msti cpat dpt…hahha

 

I’LL GONNA GET U MY DEAR….

HAHAHHA

 

Advertisements