aha…ni nak promote jap ni

red fm slah stu stesen radio yg ad kat mlsyai ni

xsuma tmpt ad..kat smnnjng ni pwn certain place je yg ad

but..for sure, kat area slgr/kl ni msti suma dpt…hahah

wat mse ni..ak nga layan stsn radio ni..

nak cite sket..radio ni dia play lagu org putih..

tp yg bestnya tu dia mix old ngn new songs..

so, xdelah trlalu fresh smpi ari2 nak layan hiphop..

serabut gak kan..

kalo tgh mlm je, dia msti akn ba lagu mlayu..

layan siot…dahlah mlm, lagu2 dia pown mentetramkan jiwa menusuk kalbu..

ohoho, can’t imagine, it’s cme deep from my soul..

hahahahahahaha,..

stesen radio ni mmg best..

sesuaii dgn tagline dieee

“today’s best music…””

 

http://web.redfm/.

Advertisements