Location: home

Time: 6.57pm

Mood: teruja

ok..kali ni ak nak post pasl kete lg ekk..

obsessooo..hmmm

HONDA CIVIC TYPE R EURO????…prnah dgr x??

slma ni msti korng slalu dgr kalu model civic ni yg typer r je kan..

ha..actually, ni model civic gak tp dlu gua eran sbb xde kat mesia

rpa2nya..yg ni model tuk pasaran euro je..kat mesia ni xde la bai…

AKAN TETAPI…kpda pmnat2 civic..gud news 4u..

pd KLIMS 2010, HONDA tlh mmpamerkan model ni..

mdel sport premiun yg ckup mengujakan bai…hahah.

Enjin 2.0L  [N/A] output luar biasa 148 kW atau 201PS pada 7800 rpm,

digandingkan dengan transmisi manual 6 kelajuan.

Komponen aerodinamik  krta ni nmpk granag kann

Orang kata Type R Euro tidak berkuasa berbanding Civic Type R,

sebenarnya CTR Euro adalah bersifat all-rounder, sama seperti VW Golf.

CTR wlpon kete pnmpng tp nmpk mcm kras..


so??..wat u like to say??..is’t look interesring 4u??..

kalu ye ap lg…g lah bwat loan cpat2…hahha

Advertisements