location: new home

tyme: 4.08 pm

mood:. evrthing look’s new..

hey…lmanya gua x updatebloh gua ni…berhabuk smpi nak tmbuh asparagus sdh…haha

hmm…PENGUMUMAN2…8-10-TION…sila hambil perhatiann..

sya dah msuk 20 an lah wehh…hahahahhaha

hmm..ari jumat lpas adlh hari saya…

hari “bornday” saya…21 januari…aquarius boy lah critanya…hehehe

hmm…btw, bufday kali ni xda smbut2 kek2, pizza2, prank2 sgla bagai..

kali ni gua smbut bufday gua sdikit gloomy..

gua igt gua nak muhasabah diri..dah xsngka dah dkt 20 tahun nikmat yg Allah bg kat aku..

xternilai, xterkata..xmmpu ku ungkapkan melainnkan subahanallah..

Ya allah, jadikanlah ak insan yg sntiasa bersyukur diatas nikmat yg engkau beri..

sesungguhnya engkaulah tuhan yg maha pemurah..

HA..mlm bufday tu ak g lah round2 bumi bangi ni naik kuda kesayangan ku…

dah kul 3.00 pagi dah tu…hehe

saja nak menikmati keindahan alam ciptaan tuhan smbil bermonolog dgn bulan…

i’m talking to the moon mcm lgu bruno mars…hahaha

owh yeah…ak rsa tahun ni ak dpt hadiah hari jadi yg pling special lah…haha

mlm 21 tu plak ak g downtwn n igt nak clbrate kecil2ln

dgn mmber ak..skrng2nnya ad gaklah clbration..huhu

hohoh tyme tu gak lah hmmm…live, secara langsung..

ngetttttttttttttt,,,,zreeeeeeeeeetttttttt..gedebummm….!!!!

excident, moto lnggr moto..

actually, nak dpndaakn crita moto tu bru je lpas ptong ak..laju gila babeng nga xda lmpu plak tu..

smpi je kat trfic light…dusss, trus lnggr 1 lg moto yg bengap gak g lnggr lmpu isyrt…

ak cuak gila..”MENYIRAP” darah aku…dah lerr ak elergik bab2 darah ni…adehhh

nauzubillah..ya allah jauhkan aku dri sgla malapetaka…slmatkan perjalananku…aminn

 

bwat semua yg meng”wish” bufday aku…

terima kasih banyak2..muchas gracias, sukran jazilan…

hanya itu yg ak mmpu bls…tq sbb masi igt dn menghargai insan biasa ini..

semoga hari2 yg mendatang akn lebih baik dri sebelumnya….

kita hanya mmpu merancang…tapi hanya ALLAH yng berhak menntukan..

krana dialah sebaik2 perancang…xd


hehee…kalaulah ianya reall…ohoho

 

 

Advertisements