location: ats katil

tyme: 2.06 am

mood:. bru balik berftsal2..

alahai…dkt2 nak cuti ni gua rsa mkin mlas nak g klas plak..enjoy derr

bajet mcm ak ni balik jak kan…deyyy…

entry kali ni gua nak tulis pasal “mengejar pelangi”..hehe..

actually, ni xde kaitan nga ap2 pown..cma gua amek smpana filem indonesia

kalu xsilap titlenya “mengejar matahari”..crita ni beshh…pasal khdupan  arjuna2 kmpung…

hmm..kalu nak tau tgk lah sndri yaaa..xd

ok…gua nak crita pasal holiday gua aritu sbnarnya…bru nak post da..ngee

skadr berkongsi kenangan2 indah bersama yg sudi mmbacanya..heheh..

tyme new year aritu gua nga mmber2 ksayangn gua glah mencari ketengan..

jauh dri ksbukan bndr ni..ayt xble bla…

ktrong g a famosa mlaka..tmpt ni mmg luas lah siot…mcm2 ada..

kmi ni plan nak g mndi jak sbnrnya kat waterworld..ntah npa tiba2 gatal nak g tgk carnival plak..

kat waterworld tu..mmg best gilerrr…mcm2 gua naik..ad yg smpi nak gugur jntung denn..hoho

rmi siot org…mcm dkat hawaii pown ada…

gua smpt bermonolg “bilalah bleh ad mcm ni kat tmpt ak ek”..huhuhu

mlm tu bru ktrg g tgk carnival..yg ni lagi besh lah siot..

suka gilerr ak..”cowboy town”..ad psmbhn red indian, gajah2, fun fair, prsmbhn, org mnari2, magikk..etc2

ha..ktrng smbut new year kat sni gak lah..mls nak msuk town…

lpas tgk bunga api bru ktrg msuk town..gi snap2 pic sket..mkn, lpak2 kat dtrn phlawan

tp gua eran btul, kul 3 pgi pown mlaka masi bleh jam…

jam truk plak tu..byk gila da kndaraan..ntah org p mna pown gua xtau..

subuh cmtu bru ktrng balik..tyme otw balik tu..byk da roadblock..

nsib ktrng naek kete, kalu x kmpem naik lori gaklah jwbnya…haha



ha..nilah sbnyarnya pelangi yg ktrong cari2…hehehe…

ok..ap yg penting..aritu mmg sgt terbuakzzz..

sykur ya allah krna masi mmberi kmi nikmat hdup dunia ini

smga tahun ini kta akn lebih berjaya didunia dn diakhrat,,

kpda kawan2ku..nxt station kat mna plak??..hahahahah

 

Advertisements