location: biliku syurgaku

tyme: 1.32 pm

mood: rapuhh

sejuknya ari ni..hujan dri pagi smpi tgh mlm..

suhu 23’c..xnormal lah tuk kat sni..nak sntuh air pown bergegar…huhu

ha, hari ni gua dpt berita yg krg baek…bgn2 tido je trus dpt meses..

member ak xcdnt…menyirap darah ak skjap..

ni kira mmber baek A+++ ak lah kat sni,..dri fis year tyme orintasi lg ak knal sbb.

kra org prtama skali ler yg kamcing nga aku…

wlon ktrng ni xsme kos tp  slalu je sme2,..

ha..yg “makhluk hijau” tu sbb ktrng glar die ceplos..mcm cte JPBCongkak tu..haha

ok..sdkit dscrptin utk bdk sekor ni.:

die ni senget sket, sembang pown bleh tahan gak,

pastu die ni minat mto,.bwa moto lbih krg mcm “dani pedrosa” kot… beza nga ak sbb ak mnt kete…

tp sbb dielah ak dah brani naek mto, tahu sket2 pasal mto..

pndi maen bola, “pmnat the blues kot”..totti, joe cole tu suma idola die lah tu

beza nga ak sbb ak minat “syaitn merah”..asyik hangin je nga bla tgk manu mng..haha

rjin basuh kain siap anta dobi lg..”smpi ak pown terjebak”..ahaha

gara2 die gak ni ak trlpas flight aritu…haha “ye ke”??

ha,.die ni master mind utk ktrg gak,..

dri mndi pntai, sungai, laut, pnjt bukit n gunung, mcning ikan, kaco ank org..berfoya2..

mcm2 tmpt dah ktrg g..kehulu kehilir..kesana kemari..

suma ni ktrng bwat sndri sbb ktrg jnis jrg involve nga aktvti cmpus ni..hahahahhaha

hmm.. ok..sdkit terklan sbb xsngka mmber sndri yg xcdnt..

pdhl bru je mggu lpas ktrg tgk xcdnt live dpn mta mcm yg ak cte kat post psl bfday ak tu..

nasiblah umo die masi pnjg n semuanya slamt..

oii ceplos..pasni xdpt ler kte nak maen bola ptg2..pastu men ftsl xpown bdmnton mlmnya..

lpak2 tgk fatamorgana dunia…hahahahhahahahahah

bru je kte nak plan g air trjun tu…aduhaii..

xpe2 ti kalu ko dah shat jom kte redah sgala bagai..ahhaha

ha..nilah die..nahsahlihenn @ joe cole mlysia..hehe

oii liheen barua..entry ni ak bwat khas tuk ko..tp ko mna ad blog pown kan..

xpalah kalulah suatu hri nnti ko baca ni…ak cma nak ckp trima kasih sgla bagai..

ak byk terhutg budi nga ko..xpnh rsa nyesal pown dpt kawan mcm ko..

cpat sembuh..jgn kasi lmbat…

 

 

 

 

 

Advertisements