location: ba alif nga ya

tyme: 11.26 pm

mood: kosong lg..

haihh..bilalah ak nak balik ni..cti dah separuh dah tp ak msi duk hstel ni lg..

org dah huha huha kat umh, ak kat sni ntah papa..deyy

actually, ak sbnrnya xsmpi ati nk tgglkn c I n C ni..ti xda spa nk bg mkn..ngekk toll..:))

nak kta boring mmg lerr…sbb bila xda org ni, rsa kosong jak..

ak pown xdela nk pikir2 psai org len mlainkan diri ak sndri…huhu

tdĀ  ptg ak g ler pusing2 kat cmpus ak ngan kuda ksyg gua..

hmm..uii, besau jgak ler sbb smpi sejam ak pusing2…bkn xpnh tp sje “buang angin”..

naik bukit, trun bukit, pusing smua kolj…snggah jap tembak2 view yg lawa..pastu g tasik kejut tgk air

xsngka plak, dlu tmpt tu jernih je, smpt lg ktrg g mncing…skng ni dah mcm milo ess da.

ha..pastu gua trsrmpk nga pgtua kolj ak neh..hamboii2…beriadah nga bini tu…oh kubahagiaaa..

actually, bliau ni lect kat fac ak, ..ha die gak le mentor tyme ak men tiger wood ..ngee..kra knal gle2..

oh yeah, tyme round2 tu ak smpt le bermonolog dlm ati..

“oh betapa cepatnye masa berlalu

xsngka dah dkt 3 taun ak kat sni..kre SEPARUH JALAN da

makan, tido, g klas, lapk sne, enjoy sni, main situ, balik umah, dtg sni..bla2..haihh..xsngka plak

mmg btullah ap ckgu ak pnh pesan..hdup tyme blaja ni mmg pling indah

ya memang..mse nilah ak blja byk bnda pasal hdup ini

mcm2 org n pe el ak jmpa..semuanya brgntung pda dri kta sndiri”

kalau kta corak jalan hdup kte nga sebaiknya tnpa cacat cela..

maka selamatlah kte dri sbrg msalah…sbb “ sedikit tersasar rugi seribu batu perjalanan

btullah org kte..hdup ni kalu nak ibaratkn nga sgulung ijazah..pown xleh g mne..

ye le…wlpon stggi mna ilmu kte kalu akhlak kte ZERO..xleh gak

short formnya..

ilmu tnpa amal itu gile

amal tnpa ilmu itu bodoh.

kranya dlm hdup ni kte perlu pndai seimbangkan semuanya.

hmm..ku harap hari2 yang mendatang ni akan sentiasa lbih baik dri hari2 sblumnya.

_very de classic._

gmbau ni kalu xslap mse orientasi..

tyme tu bru fis week ak kat sni..masih fresh2 lg kannn…hoho


 

 

 

 

Advertisements