Location: kkm

tyme: 10.29 pm

mood: kenyang gilerr…

 

alahai..eran btul, makan smpi  ¾ kali sehari…tp xgak besar2..

tgk lombu, karabau makan rumput jak tp badan die..fuhh..”berotot 2 syhiall”..hahah

mgkin sbb ak ni slalu mkn xabis kot..heeeeee

nak wat cmne, dah pewot ak kecik, usus plak xdpt nak isi byk..

kalu paksa kang muntah plak…”mcm bulimia”..oh noooooooo

hmm..ok2..ni gua nak cte pasal trip gua aritu g jementah…

sapa2 yg xtau jementah tu kat mna check google maps skng!!…

hmm, ni kalu ikut dah 2 kali ak g…aritu g bercti yg ni g mlwat plak..

ha, actually, ak g mlawat mmber ak yg xcdnt tu..

umah die kat jmntah lerr…dkt2 nga gunung ledang..

aritu gua g naik mto yg ni naik kete…xlarat la nak naik mto..kang mcm2 aksi ak wat..xd

kalu jnis2 yg Ducitta ke Honda cpr ke xpe gak..sklip mta bleh smpi..haha

nsb lerr ade mmber gua nak ikot..kalu g sorg2 takut sesat lah wehh…

nak kte jauh xgak dlm 2jam smpi dah tp sbb tyme tu CNY so byklah “speedo2 rapped”

ha, kalu nak tau, ak nga mmber ak ni dua2 borneoan..

kra terer lah sbb tau jalan kat tnh melayu ni..hahahhahahah

sempat gak lah kmi g tgk banjir yg kat segamat tu..

fuss, terok lah…mcm tsunami kecil2..air laju gile..tp area umah mmber ak ni xkne..

alahai..tyme balik tu yg wat ak stress gile nak mmpus…

jammed lah siot…dri ayer keroh tu  smpi bangi ni ha..

mmg cram lah kaki ak, vontot pown kemps da…mna xnye “20 km/j je kot”…pokemonn!!

ohoho, rsanya nilah first tyme ak drve kat sni..

dlu cuak sbb tgk org kat sni drve mcm nak tmpah kubur awal2..haha

tp allah itu maha berkuasa,..kalu nak jadi…jadi gak kan..

so ak branikan diri lerr…alhamdulillah..selamat ngan jayanya…ngeee

trip kali ni ktrg xdepown g mne2, brske2 sna sni..

sbb mmg hajat baek nak g lawat org sakit je..

hehhehehe

 

HATE THIS!!…..GRRR

 

Advertisements