LOCATION: ATS LANTAI!!

TYME: 5.24 PM

MOOD:.kosong

pergh!!..berhabuk2 dah blog ak ni..dah lma ak tgglkan..

nsb baek ak masih igt pasword dia..huhu, alahai, sian kau ekk..

dlu ak slalu belai2, ari2 ak jenguk ko…skng ni mcm haremmm..sian deh lorhh..

ok2, start ari ni ak akan jga lg ko ek..kasi mndi ko ari2 nga post2 ak ntah pape..wokoekwokeok..

hmm, actually kan..byk bnda nak crita kat sni…tp bla nak tulis je, trus ilang suma bnda..haihh

stress btul nih.kalu xslap sdh dkat 2 bulan ndak da post apa2 dsni..

bknnya xda msa ad tp MIM ALIF LAM SIN…hehe..byk kerja kowt.

alahai,.stress btuii sem ni, assgnt belambak2..stadinya ntah kemna..asaiment je

ak igt bgus suh nc tukar nma jadi Unvrsiti Kerja Malaysia..hahahahah

WTFISH!!, sembang bagai org bimbang..bknnya xleh wat..ade je masa cma kan..

sikapĀ  bertangguh tu, mmg btul2 suweyy lah…ha, skng RSAKAN!!..

skng ni dah nak msuk last week..tyme nilah byk keja nak kna antr..

tyme ni jugaklah kna korbankn masa tido, main, segala bagai…damn!!..

huhuh,.to be continued…”ad cite lain yg lbih pntign dri ni”..tggu ekk..XD

woit2..ha ni kucing aku.nma die FUTIH…tgk mte die tu..paki kontek lens kan..haha

huhu, ak post kat sni sbb ak dpt tau kucing aku ni dah meninggal,..

siot nyer kete yg langgar…xde prikmanusian btui..

pnat2 org jge, siap ad rumah lg, bg mndi, friskies suma..adehh

die ni ad 3 org adik bdadik..sumanya wrna putih..tp die ni lain sket

mata dia tu mengancamm jiwa dan raga..bahahaha

wahai c FUTIH, smga ko brsamdi ngan aman ekk

…R.I.P….

Advertisements