location: heart of peninsular malaya

time: 1.20 am

mood:. story telling

hello guys..olh sbb skng ni musim cuti, maka gua igt nak bersama wp gua ni lah
nak solek dia, edit2 sket…tacap2 mana yg ptt..
ala, “sembang lebat”…padahal xwat papapown..nyampah!!..haha

ok2..we jst straigt frwrd ok…korang penah kantoi x??
xkesahlah lah kantoi watpa, mrompak, mnyamun, mengmpat, me me me…etc
ap prasan korg pas kna trkantoi??..enak??, lazat??..ka speechless??..
haa…gua pown byk kali terkantoi…mcm2 lah..
tp yg pling gua igt skali kantoi sbb “ponteng solat”!!..adehh
la ” tu jak ka ko nak crita, ak pown pena wat“..relax braderr..gua xabis crita g ni..
crita dia cmni, tyme skolah lu, ktrng suma kna solat jmaah,
start magrib smpi abis isyak duk kat msjid..ari2 yoo..bgus kann
then, 1 ari yg ckup memalangkan..tyme tu azan isyak, ktrng blik hstel bajet nak minum
alih2 abis je azan trus masuk bilik…huh!!..dajal sungguh
tp malangnya…adess, ad plak ustaz yg trprsan, ktrng pown cpat2 ttp lmpu
ad yg masuk bwa katil, smbunyi tepi loker…hahaha, gelabahhh
yg xbestnya tu, ustaz tu dtg bilik pastu wat mcm ispektor keluzon plak
saja pusing bilik lelama, duduk ats katil…mcm tau2 ja ktrg ad kat stu
alih2…ktrng kuar sndiri sbb xtahan dah…tetapi!!..ustaz tu mmg btui2 nak knakan ktrng
dia suh smbunyi balik, then dia pnggil senior2 yg dah abis smyg suma dtg bilik
HAHAHAHAH, aduii..mmg ak rsa kat dlm cinema pown ada,
rmi gila dtg tgk, siap tunduk, meniarap bawah katil lg sbb nak tgk ktrng
ak wat muka slmba jak smbil gelak kat bwh katil tu..damn!!…
apasal lah ak pilih bwah katil, kalu ak smbunyi ats katil kan bes..
ciss btull..tp xpa sbb bkn ak sorg jak..rmi g…ahaha
pastu bru la ustaz tu suh kmi kuar,..smpt gak kna 2,3 kali pukulan maut..
hadoii…ustaz2..smpi skng gua igt namas ustaz tu..
dia xdalah grg sgt..tp besalah, cikgu kna bsikap tegas
lebih2 soal agama ni kan…hmmm
memori btui..pahni gua nak kongsi cita lain plak
wokey!!..may peace be upon u…aslm..XD

haha, akn ku pastikan ianya xkkan berulang mcm gini…xd

Advertisements